Snel een frisse lach met whitening strips

De effecten van een witte glimlach

Waar vroeger nog een taboe heerste op wittere tanden krijgen, durven steeds meer mensen tegenwoordig te kiezen voor een wittere lach, door hun tanden te laten bleken. Maar wat is er nou eigenlijk zo mooi aan een stralende glimlach met witte tanden? En hoe maak je eenvoudig zelf tanden witter?

Veel mensen vinden gele tanden er onverzorgd uitzien. Wittere tanden geven je een schone en frisse uitstraling. Dit zorgt ervoor dat je een verpletterende eerste indruk kunt achterlaten op andere mensen. Mensen zullen je stralende glimlach niet gauw vergeten!

Ook hebben mensen met een wit gebit meer zelfvertrouwen. Wanneer je mooie witte tanden hebt zal je eerder de neiging hebben om voluit te lachen. Het lachen met ontblootte tanden geeft een sympathieke en sociaalvaardige indruk op andere mensen.

Uit onderzoek blijkt dat witte tanden je gemiddeld 5 tot 10 jaar jonger doen lijken, en dat witte tanden geassocieerd worden met hogere intelligentie en levensstandaard.

Wat zijn whitening strips?

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer speciaal naar een mondhygiënist of tandarts om je tanden witter te laten maken. Je kunt zelf eenvoudig thuis tanden bleken met behulp van whitening strips. Deze manier van je tanden witter maken is overgewaaid uit Amerika, en blijkt door de jaren heen erg populair te zijn geworden in Nederland.

Een setje whitening strips bestaat uit twee flexibele strips met daarop bleekgel welke je tanden geleidelijk witter maken. De ene strip gebruik je om de reeks boventanden witter te maken, en de tweede strip gebruik je voor de ondertanden. Onze whitening strips maken niet alleen je tanden witter, maar zorgt er bovendien voor dat bacteriën en vuil verwijderd worden.

Wat zijn de ingrediënten van de whitening strips, en is het schadelijk?

De samenstelling van onze revolutionaire whitening strips:

Glycerine, Propyleenglycol, Aqua, Natriumbicarbonaat, Carbomeer, Cellulosegom, Houtskoolpoeder, PVP, Natriumhydroxide, Cocos Nucifera (Kokos)olie, Menthol.

Onze strips zijn 100% vegan en dus niet schadelijk voor de tanden. Je kunt de whitening strips van Frisse Lach dus veilig gebruiken zonder je zorgen te maken over de gezondheid van je tanden.

Hoe werken whitening strips?

Voor het gebruik van de whitening strips is het van belang dat je de tanden vrij maakt van speeksel en viezigheid. Poets je tanden grondig met tandpasta en borstel ze eventueel lichtjes na met water.

Zorg er ook voor dat je tanden goed droog zijn voor je de strips op je tanden aanbrengt. Dit is van belang voor een zo effectief mogelijke werking van de whitening gel. Open het zakje met de strips en haal de strips van het plastic. Er zit verschil in lengte van de twee strips. De kortste strip is geschikt voor het plaatsen op de ondertanden. Gebruik deze als eerste, dat is het handigste.

Gebruik een spiegel om de strip goed te kunnen plaatsen. Je plaatst de strip met de gelzijde aan op de tanden. Let erop dat het geheel goed aansluit. Druk de strip zachtjes aan, zodat de strip goed hecht op je tanden.

De strips dien je 30 minuten te laten werken op je tanden. Wanneer deze tijd voorbij is, kun je de strip van de tanden verwijderen. Spoel de mond goed na gebruik van de strips.

Voor een optimaal resultaat raden we aan om dit proces enkele dagen te herhalen. Vaak zie je na ongeveer 2 of 3 dagen resultaat.

Ben jij geïnteresseerd geraakt om wittere tanden te krijgen d.m.v. whitening strips? Begin dan direct met onze Premium Whitening Strips