Levering

Locatie Dagen
Nederland 1 Werkdag (mét Track & Trace)
Nederland 3 - 6 Werkdagen (zónder Track & Trace)
België / Duitsland 1 - 3 Werkdagen (mét Track & Trace)
België / Duitsland 3 - 7 Werkdagen (zónder Track & Trace)
* m.u.v zondagen en maandagen i.v.m geen bezorging door PostNL.

* i.v.m top drukte bij Frisse Lach en eventuele vertragingen bij PostNL kan het voorkomen dat bestellingen een langere levertijd hebben dan normaal.

Track & Trace en verzekering + extra snelle levering (aanbevolen)

Wil je er zeker van zijn dat je bestelling spoedig in huis is, er zeker van zijn dat er niks mis kan gaan met de uitlevering van je bestelling, je bestelling elk moment kunnen volgen op locatie en precies weten wanneer en hoelaat jouw bestelling binnen komt? Kies dan in de check-out als verzendoptie: "Verzending mét Track & Trace en verzekering + extra snelle levering (aanbevolen)." 

(Levering van 1 werkdag is geldig bij bestellingen die geplaatst worden voor 15:00)

Levering:

Elke dag zwoegen we met passie om ervoor te zorgen dat gemaakte bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten terechtkomen. Het delen van ons fantastische product kan namelijk alleen wanneer wij ook zeker weten dat iedereen op tijd zijn bestelling in ontvangst kan nemen.

Ondanks dat we niet op de minuut exact een indicatie kunnen geven wanneer een besteld item zal aankomen, doen wij altijd ons uiterste best om bestellingen zo spoedig mogelijk bij jouw te krijgen. 

Mogelijke problemen met levering

Mocht een bestelling onverhoopt vertraging oplopen, dat zijn we uiteraard altijd beschikbaar om te helpen. Mocht je net op het punt staan om ons oproep te geven over een probleem, dan zijn er toch een aantal dingen die goed zijn om te weten!

1. Mis je een deel van jouw gearriveerde bestelling?

Het kan zijn dat wij jouw bestelling in meerdere zendingen naar jou hebben verstuurd i.v.m. de grootte van een bestelling. Wees dus niet getreurd als je bij ontvangst een deel van de bestelling mist. Deze zullen dan met een latere levering alsnog op je deurmat verschijnen.

2. Levering echt niet ontvangen?

Kijk altijd goed welk afleveradres je bij ons hebt opgegeven. Neem ook gerust contact met ons op. Whatsapp: +31640002608

(Producten kunnen helaas niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne voorschriften)