Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact om met onze klantenservice!

FRISSE LACH

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer speciaal naar een mondhygiënist of tandarts om je tanden witter te laten maken. Je kunt zelf eenvoudig thuis tanden bleken met behulp van whitening strips. Deze manier van je tanden witter maken is overgewaaid uit Amerika, en blijkt door de jaren heen erg populair te zijn geworden in Nederland.

Een setje whitening strips bestaat uit twee flexibele strips met daarop bleekgel welke je tanden geleidelijk witter maken. De ene strip gebruik je om de reeks boventanden witter te maken, en de tweede strip gebruik je voor de ondertanden. Onze whitening strips maken niet alleen je tanden witter, maar zorgt er bovendien voor dat bacteriën en vuil verwijderd worden.

Voor het gebruik van de whitening strips is het van belang dat je de tanden vrij maakt van speeksel en viezigheid. Poets je tanden grondig met tandpasta en borstel ze eventueel lichtjes na met water.

Zorg er ook voor dat je tanden goed droog zijn voor je de strips op je tanden aanbrengt. Dit is van belang voor een zo effectief mogelijke werking van de whitening gel. Open het zakje met de strips en haal de strips van het plastic. Er zit verschil in lengte van de twee strips. De kortste strip is geschikt voor het plaatsen op de ondertanden. Gebruik deze als eerste, dat is het handigste.

Gebruik een spiegel om de strip goed te kunnen plaatsen. Je plaatst de strip met de gelzijde aan op de tanden. Let erop dat het geheel goed aansluit. Druk de strip zachtjes aan, zodat de strip goed hecht op je tanden.

De strips dien je 30 minuten te laten werken op je tanden. Wanneer deze tijd voorbij is, kun je de strip van de tanden verwijderen. Spoel de mond goed na gebruik van de strips.

Voor een optimaal resultaat raden we aan om dit proces enkele dagen te herhalen. Vaak zie je na ongeveer 2 of 3 dagen resultaat.

Het aanbevolen gebruik van de Frisse Lach whitening strips is dagelijks een half uurtje met een maximum van 14 dagen achter elkaar. Na de eerste paar keer is al merkbaar resultaat te zien. 

Na het gewenste resultaat kan je de wittere tandkleur bijhouden door regelmatig een whitening strip te gebruiken. Bijvoorbeeld 1x per week, afhankelijk van je leefstijl (denk aan frisdrank, koffie, roken etc.)

De samenstelling van onze revolutionaire whitening strips:

Glycerine, Propyleenglycol, Aqua, Natriumbicarbonaat, Carbomeer, Cellulosegom, Houtskoolpoeder, PVP, Natriumhydroxide, Cocos Nucifera (Kokos)olie, Menthol.

Onze strips zijn 100% vegan en dus niet schadelijk voor de tanden. Je kunt de whitening strips van Frisse Lach dus veilig gebruiken zonder je zorgen te maken over de gezondheid van je tanden.

Dit hangt af van je leefstijl. Gebruik van o.a. frisdrank, wijn, koffie, en tabak zal de langdurigheid belemmeren. Het resultaat is meestal 6 tot 18 maanden zichtbaar. Het gewenste resultaat kan je bijhouden door regelmatig een whitening strip te gebruiken.

Whitening producten werken alleen op natuurlijke tanden. De actieve whitening gel van onze producten zullen niet werken op facings, kronen of ander tandheelkundig werk.

Informeer bij je tandarts indien je de strips wil gebruiken als je net tandheelkundig werk hebt laten verrichten of nog moet laten verrichten. Gebruik de strips niet tijdens het dragen van een beugel.

De verzendkosten zijn €2,95 zonder track & trace en €7,95 met track & trace. Vanaf een bestelbedrag van €50,- is verzending zonder track & trace geheel gratis.

Garantie Op Resultaat

Bij Frisse Lach streven we ernaar om alle klanten een mooie glimlach te bezorgen. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.


Effectieve Behandeling
 
Wij willen natuurlijk dat de behandeling zo effectief mogelijk voor iedereen verloopt. Daarom raden wij een aantal manieren aan om het proces van uw behandeling te verbeteren en versnellen. 
 
Bij een meerdaagse kuur raden wij aan om het product gewoon elke dag achter elkaar te gebruiken zonder hier een dag tussen te laten waarin het niet gebruikt wordt.
 
Ook raden we het aan om tijdens en na de behandeling een aantal dingen te vermijden voor optimaal en langdurig resultaat, denk hierbij aan roken, koffie, wijn en andere producten met een hoog kleurstof gehalte.
 
Voor het ultieme resultaat raden wij ook aan de producten voor het slapen gaan te gebruiken, zo zul je snel, effectief en langdurig resultaat zien.
 

Niet Goed Geld Terug Garantie
 
Bij Frisse Lach geloven wij meer dan 100% in onze producten, daarom kunnen wij met zekerheid een niet goed geld terug garantie bieden. Ondanks dat Frisse Lach een hygiëne product is en wij dus niet verplicht zijn dit te doen bieden wij jou dit toch aan. 
 
Om hiervoor in aanmerking te komen dient u voor de kuur een foto te maken van het gebit waarop de datum duidelijk te zien is. Zodra de behandeling voorbij is dient u opnieuw een foto te maken met daarop het gebit en de datum duidelijk in beeld. Stuur dit door naar de klantenservice en dan zullen zij evalueren of je in aanmerking komt voor de niet goed geld terug garantie.